Handwijs Handlezen

Veel gestelde vragen

Waarom kun je aan de handen zoveel over iemand zien?

Dit komt omdat op het moment dat je als embryo je hersenen begint te ontwikkelen, je handen zich op exact hetzelfde moment ook gaan ontwikkelen.
Het is dus niet zo vreemd dat handen zoveel vertellen over wie jij bent!
Op één vierkante cm op bijvoorbeeld je voet zijn 7 zenuwuiteinden vanuit de hersenen verbonden. Op je hand zijn dat er 1400!

 

Hoe gaat een consult in zijn werk?

In eerste instantie ga ik je handen goed bekijken en gegevens verzamelen. Daarna gaan we afdrukken maken, die je ook mee naar huis krijgt. Wie weet verandert er in verloop van tijd iets en dan kan je dat goed nakijken. Dan begint het werkelijke consult. Indien gewenst, wordt alles opgenomen en krijg je een cd mee naar huis. Zo kun je thuis de sessie nog eens goed op je gemak naluisteren.

 

Kunnen handen en handlijnen veranderen?

Ja, lijnen en andere gegevens kunnen veranderen. Je handen staan direct in verbinding met je hersenen. Als er zich in jouw hersenen andere patronen ontwikkelen, is dat in je handen zichtbaar!

 

Waar en wanneer vind het consult plaats?

Het consult wordt gegeven op van Walbeeckstraat 76-3, 1058 CW in Amsterdam.
Goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Zie hiervoor de route beschrijving. Wanneer wordt bepaald naar aanleiding van jouw telefoontje of mailtje, waarbij we de agenda's naast elkaar leggen.

 

Hoe lang duurt een consult?

Een consult duurt een uur tot anderhalf uur.

 

Wat zijn de kosten voor een handanalyse?

Voor een privé consult is dat € 85,- .
Voor een workshop, feest of een bedrijfsmatige boeking, is dat afhankelijk van een aantal factoren. Neem hierover vrijblijvend contact op.

 

Mijn vraag staat hier niet bij. Wat nu?

Stel je vraag gerust in een e-mail naar of bel mij even.

Handwijs FAQ

'Verbijsterend dat je met een paar uur zo'n inzicht kan krijgen wat je anders zoveel hoofdbrekens en energie en zoeken kost.'  Lees meer referenties...